Евгени Минчев съмнително изгонен от VIP Brother

Шоуто си намери нова звезда - майката на Вулева
Обновена: 15 окт 2014 14:17 | 14 окт 2014 08:58, Александър Попов
55
Евгени Минчев съмнително изгонен от VIP Brother
Снимка: VIP Brorther

Евгени Минчев стана поредният съквартирант, който бе изгонен от къщата на VIP Brother. На елиминациите снощи той събра най-малък зрителски вот и на прощаване заяви, че си е взел много поуки от шоуто, което няма да забрави.

Неговото излизане обаче породи доста съмнения сред почитателите на шоуто, които заподозряха нещо съмнително с напускането му. Голяма част от тях смятат, че това е просто договорката му с продуцентите и няма нищо общо с пуснатите sms-и. Лордът бе един от най-колоритните образи в къщата, като неговите настроения диктуваха и сюжетите до сега.

Зрителите видяха неговите сълзи на самотен човек, който прекарва празниците сам, но видяха и арогантната му страна и заканите да съсипе всеки един от участниците, след като всичко приключи. Неговите цветущи епитети неведнъж разстройваха останалите, а върхът бе просташкото му изказване за детето на Камелия Воче. Именно то му донесе и служебна елиминация от Домсъвета, която в крайна сметка се оказа фатална за оставането му.

Иначе най-много подкрепа снощи събраха Йорданка Христова и Кали, които бяха първите спасени.

Неочаквано, VIP Brother си намери нова "звезда" за риалитито в лицето на майката на Албена Вулева - Людмила Захагаева. Тя обеща, че ще влезе в предаването, ако дъщеря й бъде спасена. Още с първите си думи тя стъписа водещия Ники Кънчев, като започна тирада на развален руски колко антибългарска е Нова телевизия, как шоуто уврежда съзнанието на българина, общо взето - как всички са маскари.

По-късно нападна и Венета Райкова като заяви, че не е била шефка на щерка й, а е чистела кофите в офиса. Наложи се "Голямата уста" да праща договора си на търговски директор в Евроком, който да удостовери, че Вулева е била нейна подчинена. Атрактивното й представяне естествено доведе и до покана да вземе участие във VIP Brother.

На финала на шоуто прага на VIP Brother прекрачи и Тачо, който бе пратен в тайна стая. Той се е подготвил с пръстен за своята съпруга, намеквайки, че зрителите ще го видят откъм романтичната му страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименНе се отнася за 36, а за 40, обърках се:)
39
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 36Ти си една проста тиква с уши:) Един от многото *** , слепи за действителността.
38
1
 
3
 
! Отговори
ivanna.ivanova.790 преди 9 години
Опитът ми да намеря положителни черти на този човек се увенча с пълен крах.Напълно разочарована съм от поведението и отношението му към останалите.Недопустимо е да се смяташ за "величие",като с това черниш името и репутацията на хора,които са се изградили като личности с течение на времето с много труд и усилия.
37
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ахахах, душици :))) Пиша ви по-рязко, барем се усетите :))) Злоба, самохвалство, омраза? О не, май диър, реализъм се нарича. Но на теб, и на номер 43 ви желая прекрасен и ползотворен живот в полите на Витоша, народна музика и пенсия от 500 лв :)))))))) Душици заблудени :))) Хайде до скоро, отивам "да вися на нечия социална система" и да си гледам живота :)) Понеже долавям, че умствено сте сакати, ще ви подскажа, че последното е ирония :)))
36
3
 
10
 
! Отговори
Браво на 36 преди 9 години
Добре му го каза! В България, ако човек е кадърен, може да живее прекрасно! Остави ги да ходят да гледат по къщите и дворовете на хората и да висят на социалните им системи!
35
4
 
17
 
! Отговори
Засрамен преди 9 години
Гади ми се от тоя пед***л а шоуто е една вкисната боза
34
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз й викам *** :))) И ти сериозно ли за Витоша??? Еми, хубаво :) Щом това са ви представите за света.... нищо чудно, че свървате глобализацията само с порно и айфони. Много, ама много съжалявам за вас. Приятен мизерен животец в подножието на Витоша и спомена на хан Кубрат ))))))))))))))))))))))))))))))))))))) И не забравяйте да хейтвате ТВ програмите, те са виновни за малките ви, ограничени, възмутени мозъчета :))))
33
7
 
7
 
! Отговори
аожо преди 9 години
До до 36Българияяя, човечеИ да - от Витоша по-високо нема ;)
32
9
 
14
 
! Отговори
до 36 преди 9 години
На мен ли какво ми даде глобализацията??? Тя, *** такъв, не се измерва с айфони и разврат, тя ми дава шанс да опознавам страни и култури В ПЪТИ по интересни за мен от бялото саламурено сирене и българското ВЕЧНО прецакано състояние и ГОРДОСТ неуместна. Глобализацията ми помага да пътувам, да уча, да се развивам и да ОСЪЗНАВАМ, че от Витоша ИМА много по-високо :) Ти си стои в средновековието и жали по клета майка *** , и без тва нямаш особен потенциал :))))))))
31
5
 
7
 
! Отговори
до 35 преди 9 години
И тва българите и дедите ти ли са го измислили бе, ***???????????????? Това са общочовешки и хуманни качества, НИЩО БЪЛГАРСКО НЯМА В ТОВА!!! Дедите ти са се клали и са воювали, живели са в тотално различна епоха. Това не е БЪЛГАРСКО, а ЧОВЕШКО самосъзнание. Българите отдавна за нищо не стават и само се чудят откъде да изчегъртат нещо историческо, за повод за гордост.
30
5
 
8
 
! Отговори
до цървул преди 9 години
Българското самосъзнание ни е запазило, като нация през 500-те г. робство и ни затри само за 25 след като го загубихме.Ако за теб е само *** и зеленчуци, за мен е уважение към възпитанието на дедите ти, което те учи на любов и почтеност към семейството и сънародниците ти, душевна чистота,чистосърдечност-все загубени качества.И ти, като *** видя фалшивия блясък и лицемерното поведение на глобалното общество и се впечатли от празното им и безсмислено съществуване,разврат и меркантилност.
29
2
 
10
 
! Отговори
Nox преди 9 години
"Народ, който не разбира шута си, пиши го бегал. Няма друг като Евгени да показва фалша и поголовното лицемерие на българското общество и "хай-лайф''."Е то хубаво, ама въпроса е дали само защото е шут заслужава да спечели. За мен отговорът е Не.И майката на Вулева го каза според мен много добре, че Евгени не е станал нищо повече от шут, защото генетически не е могъл да се доразвие :РЗа мене човек да е живо въплащение на стереотипа гей интригант е нещо отрицателно, а не заслужаващо награда.
28
2
 
7
 
! Отговори
? преди 9 години
До pepaseksaкакво точно е направил минчев,че не мога да се сетя.Сещам се купил си е 15 апартамента с *** си.
27
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От шоуто само коментарите са по ***. Ми тва са ВИПове, приемете го. Това е шоу, не кралския двор. Толкова ВИП за това шоу, нали не мислите, че истински класни хора ще си показват мръсното бельо по талкова гаден начин??? Не, разбира се. Плюете, воня се носела от шоута, АМА ГЛЕДАТЕ! И колкото и да са смешно тия т.нар. ВИП, това е нивото в ***. Това заслужавате, това гледате. Освен това, какъвто и да е Евгени, срещу него да тичате, цял живот няма да го стигнете :)
26
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Умният човек и от КРИСКО може да вземе пример. Стига пищяхте как лошо хора можело да дават пример... ми обяснявайте на сополанковците си КАКВИ да НЕ бъдат, вместо да ги паркирате да попиват пред ТВто. Ама това изисква усилия и малко мисъл, не е за вас.
25
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някога децата се гордеели да се наричат българчета.... и тази простотия ми писна - гордостта, че си НЯКАКЪВ ПО НАРОДНОСТ?!? Първо, гордостта изначално е ГРЯХ и само *** се гордеят, ОСОБЕНО С НЕЩА, ЗА КОИТО НЯМАТ заслуги. ГОРД СЪМ, ЧЕ СЪМ БРЮНЕТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Второ, тия българчета си имат родители, да си ги възпитават, да не чакат телевизора и Биг Брадър да ги замести. Горделивци прости
24
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ъъъъ, какво е "българско самосъзнание" ?????????? ***, селски зеленчуци, носии, глинени съдове, слама, обор??? Сериозно, КАКВО Е ТОВА абсурдно словосъчетание, вие в кой век живеете бе?? Светът е глобален, само *** си държи на кочинката и се пази с цената на всичко да не научи или усвои нещо ново, НЕБЪЛГАРСКО. Тук изобщо не говоря за глупавото ви шоу. Просто ми кажете какво значи НЕБЪЛГАРСКО че ми писна да го срещам от псевдопатриотари
23
4
 
6
 
! Отговори
pepaseksa преди 9 години
Народ, който не разбира шута си, пиши го бегал. Няма друг като Евгени да показва фалша и поголовното лицемерие на българското общество и "хай-лайф''. И ако всеки беше постигнал толкова колкото той в неговата си област за 25 години, нямаше да сме в днешното положение. Браво, Евгени, ти си истински боец!
22
2
 
8
 
! Отговори
Отчаяна преди 9 години
ЛОРД Евгени Минчев, ЦАРИЦА Костадинка, има ли още някой с такива титли. Е, това е бъдещето на България. Виновни са журналистите , те постоянно наблягат на измислените титли на такива невзрачни хора. А, после искаме нормално поколение. Това е резултата от медийното възпитание. В стремежа си да изпъкнат със своите статии журналистите пишат само глупости. А и водещите на предаванията по телевизията по съшия начин се изказват . Ненормална държава, с изкривено мислене.
21
2
 
8
 
! Отговори
Nox преди 9 години
"Неочаквано, VIP Brother си намери нова "звезда" за риалитито в лицето на майката на Албена Вулева - Людмила Захагаева. Тя обеща, че ще влезе в предаването, ако дъщеря й бъде спасена."Всъщност не стана така, авторът май е гледал предаването в паралелна вселена, ама айде...